Pályázati felhívás

A BALOGH Sándor Alapítvány a Mosoly Alapítvány az Oktatás Fejlesztéséért Alapítvánnyal együtt pályázatot hirdet 2015.január 01-től 2017.december 31-ig megszerzett akkreditált közép vagy felsőfokú nyelvvizsga vizsgadíjának megfizetésére, a Szerencsi járásban élő diákok számára. A járásilletékességi területe: Alsódobsza, Bekecs, Legyesbénye, Mád, Megyaszó, Mezőzombor, Monok, Prügy, Rátka, Szerencs, Taktaharkány, Taktakenéz, Taktaszada, Tiszalúc.

A támogatás adómentes és nem képezi a társadalombiztosítási járulék alapját.

A pályázaton azok a tanulók vehetnek részt, akik nappali tagozatos tanulók/hallgatók, legalább 6 hónapja a Szerencsi járásban lakcímkártyával rendelkeznek, sikeres akkreditált közép vagy felsőfokú nyelvvizsgával rendelkeznek, és a pályázati felhívásban szereplő adatlapot a szükséges mellékletekkel együtt határidőben benyújtják a megadott címre.

Az elbírálás során az első 100 db beérkezett pályázatot tudjuk elfogadni, és pénzügyileg támogatni.

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok:

-          hiánytalanul kitöltött pályázati adatlap

-          pályázó önéletrajza

-          személyi igazolvány másolat

-          lakcímkártya másolat

-          sikeres nyelvvizsga bizonyítvány vagy hatósági igazolás másolata

-          további nyilatkozatok

A pályázat beadásával, kihirdetésével kapcsolatos tudnivalók:

A pályázatot magyar nyelven egy példányban, az erre a célra készült pályázati adatlap hiánytalan kitöltésével, a szükséges mellékletekkel kell benyújtani.

A pályázatokat levélben a 3900 Szerencs, Rákóczi út 43. postacímre,

személyesen a 3900 Szerencs, Rákóczi u. 43. szám alatti irodaház információs pultjánál lehet leadni.

A pályázati adatlap és nyilatkozatok beszerezhetők a 3900 Szerencs, Rákóczi u. 43. szám alatti irodaház információs pultjánál, vagy e-mailben kérhetőek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről.

Pályázati adatlap        Nyilatkozat      Szándéknyilatkozat

PDF-download-icon              PDF-download-icon           PDF-download-icon